Over ons

Met meer dan 40 jaar ervaring is ons vak meer dan een passie geworden. Bij Montesano staat de klant altijd centraal.

De persoonlijke aanpak is voor ons altijd van groot belang geweest. We geloven dat je dit vak moet ademen om klanten een kwalitatieve, oprechte en warme ervaring te bieden bij het kopen van een kostuum.

We werken nauw samen met onze Italiaanse fabrikanten en hun ontwerpers om de beste kwaliteit stoffen en collecties te selecteren. Vervolgens voegen we onze eigen finishing touch toe om ervoor te zorgen dat het totaalplaatje klopt. Dit is essentieel om samen met onze klanten tot een unieke ervaring te komen in de aanloop naar een speciale gelegenheid.

Montesano - www.wallisannika.com - April 23- 2023 - 130613
Montesano-www.wallisannika.com-April-23-2023-134711-blackwhite

Onze geschiedenis

Het begon allemaal in 1979 in Belgisch Limburg in Maasmechelen, toen Milano Moda werd opgericht door Montesano Giuseppe en Jessy Breuls. Sindsdien hebben wij ons toegewijd aan het leveren van kwalitatieve Italiaanse kostuums en herenkleding.

Met de jaren zijn we gegroeid en hebben we ons concept gemoderniseerd. In 2019 zijn we van naam veranderd naar Montesano Suits (by Milano) om beter te weerspiegelen wie we zijn en waar we voor staan. Maar onze toewijding aan kwaliteit en persoonlijke service is altijd hetzelfde gebleven.

We zijn er trots op dat we al 40 jaar lang in de herenmode-industrie zitten en dat we onze klanten blijven voorzien van kwalitatieve kostuums. We blijven ons richten op ons doel om onze klanten te voorzien van advies op maat en persoonlijke service, met dezelfde passie en toewijding als toen we begonnen.

Meer dan 40 jaar ervaring

Persoonlijke service op maat

Duurzame Italiaans stoffen

Onze visie

Bij Montesano zijn wij ervan overtuigd dat iedere klant zich succesvol en vol zelfvertrouwen moet kunnen kleden voor een speciale gelegenheid, ongeacht hun lengte of gewicht. Met behulp van onze uitgebreide selectie stoffen en fittings, en het volgen van traditionele vakregels, kunnen wij ervoor zorgen dat onze klanten zich stralend en zelfverzekerd voelen in hun outfit. Bij ons geloven we dat hoe je eruitziet, bepaalt hoe je je voelt.

Guiseppe
Manager
Jessie
Manager
Vincenzo
Manager