Ceremonie

Ben je op zoek naar een kostuum voor je job, professie, receptie, feestgelegenheid, een galapak, proclamatiepak? Montesano (by Milano) helpt je graag verder. Hieronder vind je meer informatie over onze businesspakken.

Voor een professionele uitstraling

Bij Montesano begrijpen we als geen ander dat een professionele uitstraling bijdraagt aan de manier waarop je je voelt. Business pakken zijn binnen bepaalde sectoren gewoon de regels van het vak.

Veel klanten denken bij een business pak al snel aan oncomfortabel, maar door de keuze en combinatie van verschillende stoffen zorgen wij ervoor dat een business pak comfortabel zit. Daarom bieden wij een ruime selectie aan tijdloos elegante business pakken, zodat je altijd het juiste outfit kunt vinden die past bij jouw stijl en smaak.

Neem gerust een kijkje in ons lookbook voor inspiratie, maar voor de perfecte pasvorm en een persoonlijk advies nodigen wij je graag uit om onze winkel te bezoeken. Bij Montesano nemen we graag de tijd voor onze klanten en staan we klaar om jou te begeleiden bij het vinden van de perfecte outfit voor jouw speciale gelegenheid.

Italiaanse stoffen

Bij Montesano werken we voornamelijk met Italiaanse stoffen, vanwege onze Italiaanse achtergrond en ons vertrouwen in de duurzaamheid van de Italiaanse textielindustrie. Samen met Italiaanse fabrikanten en ontwerpers kiezen we de beste stoffen voor onze klanten. De stofkeuze is cruciaal voor de pasvorm en het comfort van een pak.

Elk seizoen verschillen de beschikbare stoffen en we helpen onze klanten bij het maken van de juiste keuze, rekening houdend met de trouwlocatie, het klimaat en de setting van de gelegenheid. We vinden duurzaamheid belangrijk en ondersteunen graag lokale economieën.

We geloven in de kracht van Italiaanse stoffen en streven ernaar om onze klanten de best mogelijke kwaliteit en pasvorm te bieden, terwijl we ons inzetten voor duurzaamheid en het ondersteunen van lokale producenten.

Italiaans

Wij werken hoofdzakelijk met Italiaanse stoffen. Vanwege onze Italiaanse achtergrond en geloof in de Italiaanse industrie wat betreft duurzaamheid van stoffen, kiezen we samen met Italiaanse fabrikanten en designers de stoffen voor onze klanten. De stofkeuze bepaalt uiteindelijk ook de fitting en het comfortabel zitten van een pak.

Stoffen verschillen per seizoen, wij begeleiden hierin ook in de keuze afhankelijk van locatie trouwsetting en/of klimaat. We geloven in duurzaamheid en het ondersteunen van lokale economie.

Warme ontvangst

We vinden het belangrijk om onze klanten te leren kennen en hen te voorzien van advies op maat. Daarom nemen we graag de tijd voor een persoonlijk gesprek onder het genot van een kopje espresso of prosecco.

We willen weten wie je bent, wat je zoekt en waar je naar op zoek bent in een kostuum of pak. Op basis van deze informatie kunnen we je helpen bij het maken van de juiste keuze en het vinden van het perfecte kostuum voor jouw speciale gelegenheid.

Bij Montesano zorgen we voor een warme en persoonlijke ontvangst, zodat onze klanten zich op hun gemak voelen en tevreden onze winkel verlaten.

Een greep uit ons aanbod

Ons lookbook biedt een voorproefje van onze collectie aan prachtige businesspakken. Maar het is in onze winkel waar je de stoffen kunt voelen, de snit kunt bekijken en het kostuum echt tot leven kunt zien komen. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van het perfecte kostuum voor jouw feestelijke gelegenheid. Kom langs in onze winkel en ervaar zelf de ultieme Montesano beleving.

Kom langs in onze winkel

Maak een afspraak en ervaar onze persoonlijke aanpak bij het passen van jouw kostuum, onder het genot van een heerlijke espresso in onze winkel.